Hyvinvoinnin asiantuntijasta Onnen voimalaksi

10.12.2021
Jaa artikkeli

4event juhlii tänä vuonna 20-vuotistaivaltaan – juhlan kunniaksi uutta on luvassa niin palveluihin kuin yrityksen ilmeeseen.

ihminen kalliolla auringonlasku

Yrityksemme ensimmäinen slogan – "Opi, Liiku, Nauti", valittiin 20 vuotta sitten. Nuo kolme sanaa kuvaavat hyvin sitä ajatusta, miksi 4event perustettiin helmikuussa 2001. Uuden oppiminen, liikunnasta ja luonnosta nauttiminen sekä yhdessä onnistuminen ovat edelleen niitä peruspilareita, jonka varaan liiketoimintamme arvot sekä arjen tekeminen perustuu. Ihmisten tarpeet näiden asioiden ympärillä eivät ole muuttuneet, ainoastaan mallit palveluidemme tuottamiseen ovat vuosien mittaan kehittyneet. Samalla hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on tullut yrityksen uudeksi normaaliksi – kilpailuetuakin luovaksi asiaksi.

4event palveluksessasi – 10 000 tapahtuman kokemuksella

Tilaisuuksissa ja kohtaamisissa on yhä edelleen keskeistä innovatiivinen sisältö. Yrityksemme omistajien aikaisempi historia, niin matkailu-, ravintola- sekä liikunta- ja tapahtumapalveluiden sisällöntuottajina on varmistanut ymmärryksen erityisesti palvelun laadun merkityksestä, asiakasymmärryksen tärkeydestä sekä uudenlaisen osaamisen kasvattamisesta kysynnän lisääntyessä.

Varmuutta tekemiseen tuo yli 10 000 tilaisuuden kokemus sekä erinomaiset asiakkaamme ja kumppanimme, jotka antavat jatkuvasti impulsseja nykyisten palveluiden kehittämiseen ja uuden luomiseen.

Yhä 20 vuoden jälkeenkin haluamme olla mukana asiakkaiden arjessa tuomassa onnellisuutta, yhteisöllisyyttä ja innostavia kokemuksia – tätä tavoitetta palvelemme jatkossa uuden sloganimme "Onnen voimala" alla.

Tervetuloa mukaan!