Meistä

Jo yli 20 vuotta onnellisemman elämän asialla! 4eventillä sinua palvelevat tapahtuma- ja hyvinvointialan kokeneet asiantuntijat sekä monipuolisista osaajista ja kumppanuusyrityksistä koostuva Happiness-verkostomme.

TARINAMME

Hyvinvoinnin asiantuntijasta onnen voimalaksi 

4eventin tarina alkoi vuonna 2000, kun neljä työkaveria kokoontui iltapäiväkahveille miettimään tulevaisuutta ja seuraavia elämän askelmerkkejä. Suomen Urheiluopisto Vierumäellä oli tarjonnut näköalapaikan ja mahdollisuuden tutustua jo 1980-luvulta lähtien Suomen johtavien yritysten henkilöstön hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen sekä energisen elämän mahdollistavien palvelujen tuottamiseen.

Kahvihetken tuloksena kiteytyi ajatus siitä, että jokainen suomalainen yritys henkilöstöineen ansaitsee innostavia ja laadukkaita, hyvinvoinnin ja energisen elämän mahdollistavia palveluita valtakunnallisesti. Näin 4event sai alkunsa helmikuussa 2001.

Kahden ensimmäisen vuosikymmenen aikana alkuperäinen missiomme tuli yritysmaailman uudeksi normaaliksi – ihmisten terveys ja energinen elämä ovat menestyvissä yrityksissä keskeisiä arvoja. Samalla henkilöstön laaja-alainen ymmärrys on siirtynyt henkilöstöjohtajan työpöydältä johtoryhmäkokousten keskeiseksi asiaksi.

Onnen voimalana, 20 vuotta myöhemmin, suuntaamme katseet ja tavoitteemme tulevaan. Se tarkoittaa yhä personoidumpia palveluita, yllätyksellisyyttä, uusia kokemuksia ja erityisesti sitä, että tarjontamme ottaa yhä paremmin huomioon erilaisten työyhteisöjen ja yksilöiden toiveet ja tarpeet. Olemme jo matkalla – ja kutsumme sinutkin mukaan rakentamaan oman työyhteisösi matkaa uudelle onnellisuuden vuosikymmenelle.

ihmiset neuvottelupöydän ääressä
4HAPPINESS-PEOPLE

Onnellisiä yhteisöjä ja yrityksiä rakentavat onnelliset ihmiset. 4Happines-tiimimme on joukko ammattitaitoisia palveluntuottajia eri aloilta. Haemme jatkuvasti mukaan uusia ammattilaisia ja yrityskumppaneita, muun muassa tapahtumien, hyvinvoinnin, liikunnan, terveyden edistämisen sekä viihteen ja musiikin ympäriltä. 

Tule mukaan – ota meihin yhteyttä 4event@4event.fi

avaintiimi

Jussi Voutilainen

0207 291 873
jussi.voutilainen@4event.fi

Johanna Broman

0400 269 840
johanna.broman@4event.fi

Jouko Pihlanen

0207 291 875
jouko.pihlanen@4event.fi

Jussi Hannula

0207 291 874
jussi.hannula@4event.fi

Niina Huhta

0207 291 868
niina.huhta@4event.fi

Niina Töyrylä

040 779 1929
niina.toyryla@4event.fi

Haluatko osaksi onnellista tiimiämme?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia tai tapahtumatuottajia kasvavaan verkostoomme. Ota yhteyttä: 4event@4event.fi