VARMISTA OMA VIREYS

Kun ajat ovat haastavat, yhteisöllisyys, empatia, läheisten tukeminen ja auttaminen nousevat äärimmäisen suureen arvoon. Tahdomme kantaa kortemme kekoon, joten lähestyvän 20-vuotisjuhlamme merkeissä olemme päättäneet jakaa Vireyskirjan ilmaiseksi koko Suomen kansalle. Sen sisältö on erittäin ajankohtainen – oma hyvinvointi ja terveys ovat arvokkaampia kuin koskaan. 


Lataa ilmaiseksi Vireyskirja – Matkaopas vireämpään elämään


Me 4eventillä olemme tehneet työtä suomalaisen työikäisen väestön hyvinvoinnin edistämiseksi vuodesta 2001 saakka. Matkan varrella olemme kerryttäneet runsaasti kokemusta ja tietoa siitä, mistä asioista yksilön hyvinvointi koostuu, ja minkälaiset asiat edistävät ja toisaalta estävät energistä elämää. 

Näistä opeista on muodostunut 4eventin salliva hyvinvointifilosofia ja sen kiteytymä, Vireyskirja. Kirja on tarkoitettu kaikille suomalaisille, jotka etsivät muutosta arkeensa, haluavat huolehtia hyvinvoinnistaan tai parantaa kuntoaan. Vireyskirjaan on koostettu näkemyksemme siitä, miten jokainen meistä voi pitää huolta omasta terveydestään ja vireydestään sekä pysyä energisenä arjessa fiksujen elintapojen avulla.

Vireyskirjan ensimmäinen painos julkaistiin 10 vuotta sitten ja tähän mennessä yli 30 000 tuhatta suomalaista on lukenut kirjan. Voit ladata uusitun painoksen tältä sivulta, ja suosittelemme lämpimästi jakamaan linkin myös kaikille työkavereille ja läheisillesi. Virkistäviä lukuhetkiä!

Jussi Voutilainen

Toimitusjohtaja

4event Oy