Pihlajalinna pilotoi 4event 365 -palvelukonseptia

4event oy solminut sopimuksen Pihlajalinnan kanssa ennaltaehkäisevien työhyvinvointipalveluiden tuottamisesta. Sopimuksen kohteena on Pihlajalinnan oma henkilöstö kahdella eri kuntaulkoistuksen alueella Jämsässä ja Mänttä-Vilppulassa, yhteensä yli 1000 henkilöä.

”Pihlajalinna on kasvanut vauhdilla ja haluamme löytää toimivimmat keinot henkilöstömme työhyvinvoinnin tukemiseen. Tavoitteemme on lisätä työn sujuvuutta ja Pihlis-energiaa. Kun osaamme kohdata itsemme ja työyhteisössä toisemme hyvin, taito vahvistuu myös asiakkaitamme varten”, Pihlajalinnan henkilöstöjohtaja Sanna Hildén toteaa.

Toimitettava 4event 365 -palvelukokonaisuus pitää sisällään suunnittelun ja hallinnoinnin, viestintäratkaisut, työyhteisövalmennukset, auditointikäynnit, kartoitukset ja kohdennetut valmennuspalvelut. Kokonaisuudessa painottuu kiinteä yhteistyö työterveyshuollon ja eläkevakuutusyhtiö Elon kanssa sekä tarkasti yritysjohdon kanssa asetetut tavoitteet.

”Sopimus tukee valtakunnallista kasvustrategiaamme ja kokonaisuus eroaa markkinoilta tavoitteellisuudellaan. Ohjelmalla on tiukka yhteys liiketoimintaan ja Pihlajalinnan HR-strategiaan. Vaikka kyseessä on pilotti, niin seuraamme jo sen aikana tiiviisti vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta”, Hyvinvointiliiketoiminnan johtaja Antti Äikäs sanoo.

Yhteistyö on edennyt ripeästi, sillä suunnitteluvaihe alkoi tammikuussa 2017, nyt ovat käynnissä työterveyshuollon toteuttamat kyselyt ja syksyllä alkavat kohdennetut palvelut. ”Vauhdilla mennään, mutta suunnitelmallisesti ja henkilöstöä kuunnellen. Pilotissa tullaan oppimaan, mikä toimii meillä ja mihin kehitystyö kannattaa kohdistaa jatkossa”, Sanna Hildén päättää.
 
Lisätiedot

Antti Äikäs, 4event Oy, Hyvinvointiliiketoiminnan johtaja, antti.aikas@4event.fi 020 729 1865
Sanna Hildén, Pihlajalinna Oyj, Henkilöstöjohtaja,  040 728 3304


Pihlajalinna

Pihlajalinna on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä ja julkisyhteisöjä, kuten kuntia ja sairaanhoitopiirejä. Maksamme kaikki veromme Suomeen.