Ajankohtaista

4eventin uudet Take a Break -ohjelmat

Taukoliikunta ja joulumuistamiset kerralla. Innostava kotikuntoiluväline ja laadukas ohjaus samassa paketissa.


4event on ideoinut aivan uudenlaisen taukoliikuntakokonaisuuden, joka on tarkoitettu erityisesti päätetyötä etätyöpisteissä tekeville henkilöille.

Ajattelun keskiössä on ollut löytää jokaiselle osallistujalle sopiva taukoliikuntaväline, jonka vaikuttavan käyttöönoton varmistaa valmentajiemme opastus sekä valmennukselliset vinkit jatkoon.

4Winterfest - Talven iloisin kohtaaminen ulkona

Meneillään on pitkä poikkeusvuosi, jonka aikana emme ole päässeet viettämään aikaa yhdessä samaan tapaan kuin ennen. Talvi on kuitenkin liian pitkä ja pimeä juhlatta vietettäväksi. Tänä talvena 4Event ratkaisee tapahtumahuolesi järjestämällä tunnelmallisen 4Winterfestin, jossa ystävien, kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden tapaaminen on mahdollista hyvin mielin ja turvallisuudesta tinkimättä.

4event Oy eriyttää työhyvinvointi-liiketoiminnan omaksi yhtiöksi

4event Oy eriyttää työhyvinvointiliiketoiminnan omaksi yhtiöksi – Freia Oy rakentamaan parempaa työelämää
 

Lämmintä ja koivuntuoksuista kesänaikaa!

Maailma on kaunis ja hyvä elää sille jolla on aikaa ja tilaa unelmille….

Toivotamme sinulle näiden Vexi Salmen laulun sanoin lämmintä ja koivuntuoksuista kesänaikaa. Tallensimme studiollamme tämän kauniin laulun kuultavaksesi. Kappaleen esittää viihdepäällikkömme Vallu Lukka. 

Steveco uudistaa työkykyjohtamisen mallit – 4eventin asiantuntijat apuna

Suomen kansantalous ja tulevaisuus on riippuvainen viennistä. Poikkeusaikana logistiikka-, ahtaus-, satama- ja huolintapalveluita tuottavalle Steveco Oy:lle asiakkaiden tavaraliikenteestä huolehtiminen Suomen satamista eri puolille maailmaa on nyt ensisijaisen tärkeää. Osaava henkilöstö on avainasemassa ja sen työkyvystä halutaan huolehtia ennakoiden ja oikea-aikaisesti. 
 

TAKK aloitti monivuotisen henkilöstön hv-ohjelman

TAKK aloitti monivuotisen henkilöstön hyvinvointiohjelman sähköisellä työhyvinvointipäivällä   

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK kouluttaa osaajia tulevaisuuden töihin. Moninaisten ammattitutkintojen ja täydennyskoulutusten perustana on osaava henkilöstö, josta halutaan huolehtia myös poikkeustilanteessa.

Lappeenrannan Energia tukee henkilöstöä 4event Starttivalmennuksella

Lappeenrannan Energialla huolehditaan asiakkaiden ja Etelä-Karjalan seudun hyvinvoinnista sähkön, lämmön ja veden palveluilla ympäri vuoden sen jokainen hetki. Tällä hetkellä koronasta johtuvasta poikkeustilanteesta monet työntekijät ja esimiehet työskentelevät kotitoimistolta käsin. Tilanne on täysin uusi henkilöstöjohtamisen kannalta. Miten aistia työkuormitusta, osoittaa välittämistä ja varmistaa henkilöstön voimavarat poikkeustilanteessa?

Työhyvinvointi-ohjelman tulokset julkaistiin Yhdysvalloissa

Valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio 4event toteutti monivuotisen työhyvinvointiohjelman yhteistyössä Stora Enso Metsän kanssa vuosina 2010-2018. Kahdeksan vuoden työhyvinvointiohjelma on maailmanlaajuisesti harvinainen tutkimuskohde. Tutkimustulokset julkistettiin nyt Yhdysvalloissa.
  

Talouselämä: Miten saada riskiryhmä innostumaan

Moni yritys toteuttaa työhyvinvointihankkeita, mutta  moni niistä päättyy myös tuskastumiseen: Taaskaan hanke ei tavoittanut ihmisiä, jotka sitä eniten tarvitsisivat, työkykyriskissä olevia ja jaksamisen kanssa kamppailevia.  Koko henkilöstöön ulottuvat terveysvaikutukset jäävät vaisuiksi, jos tukitoimiin osallistuvat vain organisaation puolimaratoonarit, näkee tutkija ja asiantuntijaorganisaatio 4eventin hyvinvointiliiketoiminnan johtaja Antti Äikäs

”Terveyttä ja työkykyä ei ratkaista vuoden tai kahden projekteilla”, hän sanoo.

Sivut