4Winterfest - Talven iloisin kohtaaminen ulkona

Meneillään on pitkä poikkeusvuosi, jonka aikana emme ole päässeet viettämään aikaa yhdessä samaan tapaan kuin ennen. Talvi on kuitenkin liian pitkä ja pimeä juhlatta vietettäväksi. Tänä talvena 4Event ratkaisee tapahtumahuolesi järjestämällä tunnelmallisen 4Winterfestin, jossa ystävien, kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden tapaaminen on mahdollista hyvin mielin ja turvallisuudesta tinkimättä.

Tilaisuudessa osanottajat voivat nauttia monipuolisesta viihteestä, maistuvista tarjoiluista ja iloisista kohtaamisista. Ilahduttaisiko tähtiartistin esiintyminen? Kohottaisiko koomikko tunnelmaa? Olisiko ohjelmassa tilaa vielä taikurille? 4Winterfest on elämys, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on ilman pukukoodia. Siellä tavataan, viihdytään ja nautiskellaan kiireettömästi.

4Winterfest on turvallinen toteutus, joka on juuri teidän näköisenne. Odotamme päästä täyttämään toiveenne. 4Eventin pitkä kokemus ulkotapahtumien tuottajana varmistaa tapahtuman laadun ja sen, että tapahtumien järjestelyt ovat aina ykkösluokkaa. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi nautiskelemaan ja viihtymään!

Lataa esite tästä